x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

19 Sep 2006   •   00:00
INEXPLICABIL. Natascha Kampusch, austriaca rapita care si-a regasit libertatea dupa opt ani, s-a distrat la schi, chiar in aceasta iarna, alaturi de cel care o tinea, chipurile, sechestrata. Potrivit News of the World, cei doi au fost opriti de politie in februarie pentru un control de rutina. Aflata alaturi de rapitor, Natascha n-a avut nici o tentativa de a se salva.

DECES.Un cetatean roman batut crunt in Auckland, Noua Zeelanda, in urma cu doua zile, a decedat la spital in urma ranilor suferite. Gheorghe Simion, in varsta de 36 de ani, fusese snopit in bataie de doi tineri la intrarea intr-un magazin. Potrivit martorilor, cei doi l-au atacat fara nici un motiv si l-au lovit pana l-au lasat inconstient.

SUB DARAMATURI. Un imobil de patru etaje din Milano a fost distrus aproape in totalitate ieri-seara, in urma unei explozii puternice. Doi morti, (un italian si un albanez), peste 50 de raniti si multe victime ingropate sub daramaturi era bilantul dat publicitatii aseara. Cauza exploziei ar fi, dupa cercetarile preliminare, o scurgere de gaze.

×
Subiecte în articol: externe