x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Sep 2008   •   00:00

ROMĂNIA - Pomană de la Bin Laden
Osama bin Laden, liderul reţelei al-Qaida, spunea într-un interviu din 1994, prezentat recent într-un raport CIA, că avea “activităţi de caritate” în 13 ţări, între care şi  România, scrie cotidianul turc Hurriyet, citat de ediţia online a Turkish Daily News.



ROMĂNIA - Pomană de la Bin Laden
Osama bin Laden, liderul reţelei al-Qaida, spunea într-un interviu din 1994, prezentat recent într-un raport CIA, că avea “activităţi de caritate” în 13 ţări, între care şi  România, scrie cotidianul turc Hurriyet, citat de ediţia online a Turkish Daily News. “Organizaţia de caritate «Bin Laden» e activă în 13 ţări: Albania, Malaysia, Pakistan, Olanda, Marea Britanie, România, Rusia, Turcia, Liban, Irak şi unele state din zona Golfului Persic, pe care nu este cazul să le menţionez. Ajutorul provine în special de la Human Concern International Society, fondată în Afganistan în 1982”, declara el.

INVESTIGAŢII - Concurenţa “juvenilă”
Un student de 20 de ani, David Kernell, fiul unui ales local din Memphis, democratul Mark Kernell, este anchetat de FBI, fiind bănuit că a piratat mesageria electronică a candidatei republicane la vicepreşedinţia SUA, Sarah Palin, a informat postul local de televiziune WBIR. Nici o acuzaţie nu a fost deocamdată formulată împotriva lui David. Palin, coechipiera candidatului republican la Casa Albă, John McCain, a fost victima unei piraterii informatice săptămâna trecută.

×
Subiecte în articol: externe