x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INFO

INFO

20 Dec 2006   •   00:00

MAREA BRITANIE. Politia britanica isi continua operatiunile in legatura cu uciderea celor cinci prostituate din Ipswich, in ciuda arestarii, luni, a unui barbat in varsta de 37 de ani. Ieri a mai fost arestat un barbat in varsta de 48 de ani. Potrivit anchetatorilor, sunt sub 50% sanse ca barbatul arestat luni sa fie criminalul cautat. Politia supravegheaza alti cinci suspecti.

CU FATA LA RUSI. Republicile separatiste Transnistria, Abhazia si Osetia de Sud isi armonizeaza legislatiile reciproc, dar si cu cea a Moscovei, in vederea integrarii lor ulterioare in Federatia Rusa. Astfel, Adunarea interparlamentara a Abhaziei, Osetiei de Sud si Transnistriei intentioneaza sa adopte un document care reglementeaza statutul contingentelor de pace ale Rusiei desfasurate pe teritoriul acestor republici separatiste.

DIALOG. Presedintele sirian, Bashar al-Assad, a declarat ieri la Moscova ca tara sa este deschisa dialogului cu SUA, dar ca nu va accepta nici o instructiune din partea Washingtonului. Din 2003, Damascul este in colimatorul SUA, care-i cer sa-si modifice politica regionala.

×
Subiecte în articol: externe