x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

13 Dec 2006   •   00:00

INCA O VICTIMA. Politistii britanici au gasit ieri seara corpurile neinsufletite a inca doua femei, in cazul ucigasului in serie din Suffolk, Marea Britanie. Cele doua cadavre au fost reperate in zona satului Levington, la mica distanta de locul unde a fost gasit primul cadavru al unei tinere, duminica. Cele trei femei practicau prostitutia si erau date disparute. Asasinul a fost catalogat ca un nou "Jack Spintecatorul".

TRAFIC. Ucraina a devenit capitala mondiala a celulelor susa, relateaza BBC intr-un material publicat ieri. Insa practicile prin care se obtin pretioasele celule care pot inlocui tesut critic, cum este cel al maduvei osoase, sunt complet ilegale. Reporterul BBC a pus in evidenta faptul ca nou-nascuti sanatosi au murit sau au disparut misterios in maternitatile din Harkov.

CIA SE APARA. "Orice sugestie ca CIA ar fi spionat-o pe printesa Diana este ridicola", a declarat purtatorul de cuvant al agentiei americane de spionaj, Mark Mansfield, dupa ce in presa britanica au aparut informatii conform carora serviciile secrete americane ascultau telefonul mobil al printesei Diana in noaptea in care a murit, la Paris, in 1997.

BLOCAJ. "Decizia UE este o nedreptate la adresa Turciei", a declarat ieri primul-ministru Tayyip Erdogan, dupa ce, luni, statele UE au decis sa nu deschida 8 din cele 35 de capitole de negociere cu Turcia in procesul de aderare la Uniunea Europeana. Erdogan a mai emis un avertisment: "Trebuie sa spun ca relatiile Turciei cu UE sunt puse la grea incercare, in ciuda eforturilor noastre". (Delia Zahareanu)

×
Subiecte în articol: externe