x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Apr 2007   •   00:00
NOUL PLAN AL RUSIEI. Rusia face o nouă tentativă de a impune Chişinăului un plan de soluţionare a diferendului transnistrean, care, ca şi eşuatul "Memorandum Kozak" de aşa-zisă federalizare din 2003, atentează la suveranitatea Republicii Moldova. De data aceasta, preşedintele Vladimir Voronin nu a mai pornit de unul singur la negocieri cu Kremlinul, ci impreună cu partenerii săi politici - creştin-democratul Iurie Roşca şi democratul Dumitru Diacov. Mai multe detalii, pe site-ul www.jurnalul.ro. (Vitalie Călugărenu, Chişinău)

IN VIZOR. Romanii şi bulgarii implicaţi in trafic de carne vie, spălare de bani şi afaceri cu droguri au impanzit Marea Britanie, scrie Sunday Express. Săptămanalul din Regat citează surse din poliţie, care spun că in prezent au in vizor 40 de bande implicate in astfel de reţele conduse de imigranţi din Romania şi din Bulgaria.

ALERTĂ. Una dintre aeronavele companiei aeriene greceşti Olympic Airlines, care zbura ieri de la Atena la Bruxelles, via Strasbourg, a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Munchen, ca urmare a unei alerte cu bombă la bordul său, relatează AFP, consultat de Mediafax. La bordul avionului se aflau 136 de persoane, printre care şi 11 eurodeputaţi greci. Un necunoscut a sunat la Poliţia din Atena şi a anunţat că la bordul aeronavei se află o bombă, după decolarea cursei.

×
Subiecte în articol: externe