x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

02 Mar 2007   •   00:00
FUNERARE "DE OCAZIE". Anna Nicole Smith urmeaza sa fie ingropata astazi alaturi de fiul sau, Daniel, in Bahamas. Vedeta Playboy, decedata la varsta de 38 de ani, va purta o rochie de seara creata special de designerul Pol Atteu, informeaza AP.

SICRIUL ECO. In Australia au fost inventate sicriele ecologice. Fabricate din hartie reciclabila, cosciugurile sigilate cu clei netoxic au fost deja scoase la vanzare de o firma de pompe funebre. demolare cu cAntec. Buldozerele primariei moscovite au demolat, la adapostul intunericului, cinci dintre cladirile ce fac parte din Kremlin, construite in secolul al XIX-lea. Criticii sustin ca este un exemplu de "vandalism arhitectural", informeaza The Guardian.

ADIO! Istoricul american Arthur Schlesinger Jr, castigator a doua premii Pulitzer, a murit. Schlesinger a fost un apropiat al administratiei Kennedy si un apreciat istoric social care s-a ocupat de studierea perioadelor lui Franklin D. Roosevelt, Andrew Jackson, John F. Kennedy si Robert Kennedy.

ELECTORALE. Senatorul republican John McCain (foto) a anuntat ca va candida pentru investitura partidului din care face parte la prezidentialele din 2008 din SUA. McCain, care isi va lansa oficial cursa in aprilie, este un politician care mizeaza pe experienta sa in politica externa si chestiuni militare.

×
Subiecte în articol: externe