x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

25 Oct 2006   •   00:00
SUPOZITIE. Doi copii care au disparut in luna iunie din orasul italian Gravina di Puglia s-ar afla in Romania. Cel putin asa sustine primarul orasului, care invoca "informatii sigure" si cere Guvernului de la Roma sa se implice in rezolvarea acestui caz. Potrivit stadiului actual al anchetei, Francesco si Salvatore Pappalardi ar fi fost rapiti de mama lor, cu ajutorul unei romance.

COMISAR. Sofia o va nominaliza pe Meglena Kuneva, actualul mininstru pentru Afaceri Europene, drept candidata Bulgariei pentru un post de comisar european, relateaza DPA.

TOPUL LIBERTATII PRESEI. In clasamentul celor 168 de tari monitorizate de catre organizatia Reporteri Fara Frontiere, Romania ocupa locul 58 in ceea ce priveste libertatea presei. In acelasi timp, SUA, Franta si Japonia sunt in coborare fata de anul trecut, iar Coreea de Nord, Turkmenistan si Eritreea s-au incetatenit deja pe ultimele locuri. Campioane la libertatea de expresie sunt tarile din Europa de Nord, Finlanda, Irlanda, Islanda si Olanda.

×
Subiecte în articol: externe