x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Oct 2006   •   00:00
ACCIDENT. Doi romani au murit in urma unui grav accident de circulatie petrecut duminica in Italia, langa localitatea Rieti (centru). Potrivit cotidianului Il Tempo, autoturismul BMW in care se aflau s-a izbit frontal de un microbuz. Romanii aveau 30, respectiv, 36 de ani si locuiau in Monterotondo, in apropiere de Roma. Pasagerii aflati in microbuz au fost raniti. (Irina Cristea)

SARJA DE KREMLIN. Presedintele rus, Vladimir Putin, a starnit un scandal monstru in Italia si in Spania, dupa ce a declarat vineri la summit-ul informal de la Lahti ca Spania ar trebui sa-si vada de primarii ei corupti, iar Italia de mafia pentru care are "copyright". Putin fusese acuzat de premierii spaniol si italian ca nu acorda mai multa atentie situatiei dezastruoase a drepturilor omului in Rusia, ultimul incident fiind asasinarea jurnalistei Anna Politkovskaia. (Delia Zahareanu)

SE DECID RESTRICTIILE. Problema muncitorilor romani si bulgari ar urma sa fie solutionata astazi de autoritatile de la Londra, care vor adopta o serie de restrictii la adresa acestora, relata ieri mass-media din Regat. De frica sa nu repete greselile facute in 2004, cand au subestimat numarul de imigranti din fostele state comuniste, ministrii britanici, doresc crearea unui sistem al permiselor de munca si marirea pedepselor pentru cei care angajeaza muncitori la negru, informeaza cotidianul The Times. (Maria Toader)

×
Subiecte în articol: externe