x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info Externe 12 decembrie 2007

Info Externe 12 decembrie 2007

de Jurnalul National    |    12 Dec 2007   •   00:00

După ce şi-a anunţat succesorul la şefia Kremlinului, preşedintele Vladimir Putin a aflat ieri un lucru deja vehiculat in mediile politice ruse.

PUTIN, PREMIER. După ce şi-a anunţat succesorul la şefia Kremlinului, preşedintele Vladimir Putin a aflat ieri un lucru deja vehiculat in mediile politice ruse. Dmitri Medvedev, candidatul partidului aflat la putere pentru prezidenţialele din Rusia, i-a cerut lui Putin să ocupe postul de premier după ce işi va incheia mandatul.

LA INCHISOARE. Conrad Black, fost preşedinte al celui de-al treilea imperiu media din lume - Hollinger, a fost condamnat la şase ani şi jumătate de inchisoare pentru fraudă şi obstrucţionarea justiţiei. Un tribunal din Chicago l-a condamnat şi la o amendă de 125.000 de dolari şi i-a confiscat bunuri in valoare de 6,1 milioane de dolari.

KOSOVO. Liderii principalelor grupuri politice ale Parlamentului European au salutat ieri disponibilitatea miniştrilor de Externe ai UE de a adopta o poziţie comună in privinţa viitorului statut al provinciei Kosovo. In paralel, Sofia a cerut responsabililor UE să considere "drept un caz unic" recunoaşterea independenţei provinciei Kosovo.

×
Subiecte în articol: externe