x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info externe 18 iunie 2007

Info externe 18 iunie 2007

18 Iun 2007   •   00:00

PREZIDENŢIABIL? Primarul New York-ului, independentul Michael Bloomberg, ia in considerare perspectiva de a cheltui 1 miliard de dolari din averea personală pentru a-şi face campanie in cadrul cursei pentru Casa Albă, din 2008, relatează cotidianul britanic Sunday Times.Â

BAE SYSTEMS. Faimoasa companie producătoare de armament din Marea Britanie a plătit in secret aproximativ 370.000 de euro pentru luna de miere a fiicei prinţului saudit Bandar, care este suspectat că ar fi implicat intr-un caz de corupţie, ce face trimitere direct la BAE Systems, relatează Mediafax, citănd ziarul britanic Sunday Times.

AFGANISTAN. Patru străini au murit intr-un atac kamikaze comis in capitala afgană Kabul. Potrivit autorităţilor locale, citate de AFP, cei patru erau erau instructori pentru forţele de poliţie afgane. In atentatul de ieri, in care şi-au pierdut viaţa 35 de poliţişti şi de civili, nu au existat victime in răndurile detaşamentului romăn ANA Training, care asigură instruirea şi consilierea militarilor afgani, a anunţat Ministerul Apărării de la Bucureşti. (Anca Aldea)

×
Subiecte în articol: externe