x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info externe 4 iulie 2007

Info externe 4 iulie 2007

04 Iul 2007   •   00:00

CRITICI. Pentru Romănia, corupţia este un mod de viaţă, scrie Agenţia Associated Press, citată de ziarul britanic International Herald Tribune. La o săptămănă de la prezentarea raportului Comisiei Europene referitor la progresele din justiţie şi la lupta anticorupţie, AP critică stagnarea reformelor din Romănia şi Bulgaria.

Â

ROMĂNII, VINOVAŢI. Autorităţile angoleze suspectează că accidentul unui avion Boeing 737, prăbuşit la 28 iunie, a fost provocat de faptul că operaţiunile de intreţinere a aparatului fuseseră efectuate in Romănia, in loc de Brazilia, cum ar fi trebuit. Potrivit presei angoleze, avionul era fabricat in 1976 şi avea numeroase probleme tehnice.

Â

CONCURSUL AVERILOR. Aproape din senin, pe locul doi in topul celor mai bogaţi oameni din lume a intrat multimiliardarul mexican Carlos Slim. Cu o avere estimată la 53 de miliarde de dolari, Slim a căştigat in ultimele 14 luni 23 de miliarde de dolari din afaceri cu ţigarete, companii aeriene, vănzări de muzică etc. (D.Z.)

Â

BISTROE. Ucraina a anunţat ieri că nu se va prezenta astăzi la Tulcea pentru o intrevedere cu autorităţile romăne pe tema studiului de evaluare a impactului asupra mediului pentru Canalul Bistroe, informează Ministerul romăn al Mediului. Kievul şi-a motivat absenţa prin faptul că delegaţia sa nu a obţinut la timp viza de intrare in Romănia.

×
Subiecte în articol: externe