x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Infractor prins după ce a lăsat comentarii pe Facebook la propria poză postată în categoria "cei mai căutaţi"

Infractor prins după ce a lăsat comentarii pe Facebook la propria poză postată în categoria "cei mai căutaţi"

18 Noi 2013   •   16:19
Infractor prins după ce a lăsat comentarii pe Facebook la propria poză postată în categoria "cei mai căutaţi"

Nicholas Emond, un american de 27 de ani căutat de poliţie pentru că nu a respectat termenii eliberării condiţionate, a fost prins după ce a lăsat o serie de comentarii la poza sa care fusese postată pe Facebook la categoria "cei mai căutaţi infractori".

Fotografia lui Emond a fost postată pe pagina de Facebook a postului de televiziune WMUR, care are o rubrică în care sunt arătate pozele infractorilor căutaţi de poliţie. Folosind un cont cu pseudonimul "Sin Demon" (Demonul Păcatului n.r.), Emond a început iniţial să se certe cu ceilalţi utilizatori care mai comentaseră, afirmând apoi că este acuzat pe nedrept şi că guvernul i-a distrus viaţa.

"Guvernul SUA a venit şi mi-a distrus viaţa cu nişte acuzaţii mincinoase. Apoi m-a eliberat, numai că am refuzat să merg într-un adăpost. Nu sunt înarmat şi cu siguranţă nu sunt periculos", a comentat Emond, care a fost închis pentru deţinere ilegală de armă.

Emond a continuat să se certe cu alţi utilizatori care îl îndemnau să se predea, acuzându-i că se dau viteji din spatele computerului şi că nu ar îndrăzni să-i spună ce au de spus faţă în faţă.

Bărbatul a adăugat că nu se teme că poliţia îi va lua urma în baza comentariilor lăsate, pentru că este la "sute de mile distanţă".

În realitate, însă, Emond se afla în oraşul New Hampshire, unde funcţionează şi televiziunea care îi postase fotografia.

La câteva ore, poliţia l-a găsit pe acesta într-un apartament şi l-a arestat. 

×
Subiecte în articol: cei mai cautati infractor facebook