x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Ce i-a facut partenerul vreme de doi ani în timp ce dormea

ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Ce i-a facut partenerul vreme de doi ani în timp ce dormea

08 Ian 2015   •   06:09
O femeie în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie a aflat cu groază că prietenul ei a violat-o timp de doi ani, în timp ce dormea.

Naomi Hampson, a aflat de grozavie după ce prietenul ei a povestit unui amic ceea ce făcea. Acesta folosea sedative pentru a-şi adormi prietena şi apoi intreţinea relaţii sexuale cu ea.

Mai mult, acesta obişnuia să îşi îmbrace prietena sau să îi picteze unghiile cu ojă şi să-i pună bijuterii. Apoi, făcea fotografii pe care le păstra în calculatorul personal.

Femeia a mărturisit că se trezea uneori în pat, deşi adormise pe canapea, sau că nu avea lenjeria intimă pe ea, însă credea că e pur şi simplu confuză. ''Sunt dezgustată când mă gândesc. Mă face să mă simt murdară şi complet violată. Faptul că nu îmi amintesc nimic mă face să mă simt şi mai rău'', a declarat tânăra.

Poliţiştii au aflat că Robert, prietenul acesteia, ar suferi de o boală numită somnofilie, cunoscută şi sub numele de ''sindromul frumoasei adormite''.

Acesta a recunoscut că a violat-o pe tânără de cel puţin trei ori, între 2008 şi 2011, şi a fost condamnat la opt ani de închisoare.

×