x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Inspectori americani din construcţii, prinşi cu mită şi droguri

Inspectori americani din construcţii, prinşi cu mită şi droguri

de Sînziana Stancu    |    08 Sep 2009   •   00:00

Departamentul pentru Integritate Structurală a Construcţiilor din New York a fost compromis de cel puţin şase inspectori, care au fost filmaţi în timp ce luau mită şi făceau trafic de cocaină şi de medicamente cu reţetă.



Inspectorii, între care unii sunt bănuiţi de legături cu clanul mafiot Luchese, vor fi trimişi după gratii la sfârşitul acestei luni, împreună cu cel puţin 20 de mafioţi, scrie New York Post. "Afacerea este de amploare", dezvăluie cotidianul newyorkez, care precizează că arestările care s-au făcut până acum şi cele ce vor urma sunt rezultatul a doi ani de investigaţii ce au scos atunci la iveală un caz din New Jersey, în care familia Luchese conducea o reţea de jocuri de noroc şi furniza clandestin droguri şi telefoane mobile membrilor grupului mafiot "Bloods", aflaţi în închisori federale.

Cât îi priveşte pe inspectorii din construcţii, ei se mulţumeau şi cu mită de 50 până la 100 de dolari, pentru a trece cu vederea neregulile constructorilor. Alţii au fost filmaţi când vindeau, în timpul serviciului, medicamente care se dau strict cu reţetă, ca OxyCotin şi Vicodin, şi droguri.

×
Subiecte în articol: externe