x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Interviu controversat: Sarko, despotul meu iubit

Interviu controversat: Sarko, despotul meu iubit

17 Feb 2009   •   00:00

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, a declarat într-un interviu controversat, acordat publicaţiei International Herald Tribune, că temperamentul soţului său, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, îi sperie uneori pe oameni, informează dailymail.co.uk.



Carla Bruni a mărturisit că încearcă să îmblânzească, atât cât poate, celebrul temperament agresiv al soţului ei, pe care l-a descris drept un despot înfricoşător, care necesită eforturi constante pentru a fi calmat. "Mulţi oameni se tem de el, nu doar din cauza funcţiei lui, cât din cauza temperamentului său". "Nu cred că a avut vreodată timp pentru «la dolce vita». I-am arătat cum se procedează", a spus Carla Bruni. Ea s-a referit şi la precedentele relaţii amoroase ale preşedintelui francez, descriindu-le drept "schimburi brutale".

TENSIUNI CONJUGALE
Se ştie că cel puţin una dintre fostele partenere ale lui Sarkozy a depus plângere la poliţie din cauza comportamentului lui brutal. De asemenea, o presupusă violenţă domestică între Sarkozy şi fosta lui soţie, Cecilia ­ cu care a fost căsătorit 10 ani, până la alegerile prezidenţiale din mai 2007 ­, a fost descrisă în biografia scrisă de reputatul autor francez Hubert Coudurier, publicată anul trecut. Nici o acuzaţie oficială nu a fost formulată împotriva lui Sarkozy în urma acestui presupus incident.

MAI MULT FITNESS, MAI PUŢINÂ CIOCOLATĂ
Celebră în trecut pentru cariera de fotomodel, Carla Bruni, care a pozat nud pentru o reclamă în 1993, a vorbit şi despre încercările sale de a îmbunătăţi starea de sănătate şi stilul de viaţă ale soţului ei. Astfel, Sarkozy, în vârstă de 53 de ani, face jogging în fiecare dimineaţă, face fitness supravegheat de soţia lui şi a acceptat să angajeze un antrenor personal. Ea a reuşit, totodată, să îl facă Sarkozy ­ care a recunoscut că este dependent de ciocolată ­ să renunţe la produsele dulci rafinate, despre care se ştie că pot provoca schimbări bruşte ale stării de spirit.

Prima doamnă a Franţei a făcut aceste declaraţii în timp ce se afla în Burkina Fasso, pe coasta de vest a Africii, în calitate de ambasador al bunăvoinţei. Palatul Elysée a refuzat să facă orice comentariu despre viaţa personală a preşedintelui Nicolas Sarkozy. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: externe