x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Interviul cu Strauss-Kahn de la TF1 a bătut recordurile de audienţă

Interviul cu Strauss-Kahn de la TF1 a bătut recordurile de audienţă

de Marina Constantinoiu    |    19 Sep 2011   •   10:22

Interviul cu Dominique Strauss-Kahn difuzat duminica seara de postul TF1 a inregistrat un record de audienta pentru un jurnal televizat in Franta incepand din noiembrie 2005 pana in prezent, fiind urmarit de peste 13 milioane de telespectatori, a anuntat luni institutul Médiamétrie pentru AFP.

Secventa din jurnal dintre orele 20:09-20:33 (18:09-18:33 GMT), in care fostul director general al Fondului Monetar International a raspuns intrebarilor jurnalistei Claire Chazal, a fost vizionata de 13.446.000 telespectatori, reprezentand o cota de audienta de 47%. Un varf de audienta a fost atins la inceputul interviului, cu un numar de 14,8 milioane de telespectatori care au urmarit discutia, precizeaza Le Figaro.

Dominique Strauss-Kahn a recunoscut in interviu ca a comis o "greseala morala" avand o relatie "netarifata" cu camerista Nafissatou Diallo, care l-a acuzat de viol. El si-a exprimat regretul ca acest scandal l-a facut "sa rateze intalnirea cu francezii", impiedicandu-l sa isi prezinte candidatura pentru alegerile prezidentiale din mai 2012.

×