x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Inventivitate uimitoare a „prezicătoarelor” high-tech Vanesa şi Melisa din România, care au prostit zeci de austrieci

Inventivitate uimitoare a „prezicătoarelor” high-tech Vanesa şi Melisa din România, care au prostit zeci de austrieci

09 Mai 2012   •   08:34
Inventivitate uimitoare a „prezicătoarelor” high-tech Vanesa şi Melisa din România, care au prostit zeci de austrieci

Vanesa si Melisa, doua tiganci din Romania de 26 si 32 de ani au pacalit zeci de austrieci, ghicindu-le viitorul in 'globul de cristal' sau ajutandu-i sa intre in legatura cu spiritele celor dragi.

Conform Austrian Times, victimele au fost uimite de informatiile personale pe care cele doua femei le aveau. De fapt, asa cum a descoperit politia austriaca, cele doua se foloseau de tehnologia moderna, pentru a culege cat mai multe informatii despre persoanele pe care le vizau. Astfel, potentialor victime le erau sparte si supravegheate conturile de mail si din retelele de socializare, le erau interceptate convorbirile telefonice si le erau filmate toate miscarile cu camere ascunse sau de supraveghere la distanta.

In acest fel, isi 'hipnotizau' clientii, care chiar ajungeau sa creada ca 'prezicatoarele' puteau vedea orice in globul lor de cristal.

Lucrurile au ajuns atat de departe, incat o victima a fost determinata sa isi ia toti banii din casa (mii de euro) si sa ii arunce intr-un lac din apropiere, in cadrul unui ritual desfasurat in miez de noapte. Cand a ajuns cu banii pe malul lacului si a avut oaresce ezitari, din lac a iesit 'diavolul', astfel ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, femeia a aruncat banii si a luat-o la sanatoasa.

Politistii au descoperit ca 'diavolul' era un complice al prezicatoarelor, care se imbracase intr-un costum de scafandru decorat cat mai sinistru...

In cele din urma, metodele folosite s-au intors impotriva celor doua infractoare. Ironia sortii a facut ca ele sa fie arestate tocmai fiindca au fost descoperite in urma unei operatiuni de supraveghere electronica, in timp ce il mituiau pe anchetatorul care le cerceta pentru diversele fapte reclamate de pagubiti. Anchetatorul respectiv a fost si el arestat. Poate Vanesa si Melisa ii vor ghici acum data exacta a iesirii din inchisoare.

×
Subiecte în articol: vanesa melisa austria