x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf de 1 milion de euro, dat de români şi moldoveni la Paris. Fuga hoţilor a fost surprinsă de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jaf de 1 milion de euro, dat de români şi moldoveni la Paris. Fuga hoţilor a fost surprinsă de camerele de luat vederi (VIDEO)

07 Oct 2013   •   12:14
Jaf de 1 milion de euro, dat de români şi moldoveni la Paris. Fuga hoţilor a fost surprinsă de camerele de luat vederi (VIDEO)

Cincisprezece bărbaţi sunt suspectaţi că au comis un jaf la un magazin de bijuterii şi ceasuri de lux din Paris, valoarea daunei fiind de aproximativ un milion de euro, relatează presa franceză. Fuga hoţilor a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

Potrivit Francetvinfo.fr, jaful a avut loc vineri la un magazin de bijuterii şi ceasuri de lux situat pe Strada Paix din Paris. Hoţii au reuşit să plece cu aproximativ 20 de ceasuri de lux, valoarea daunei fiind de circa un milion de euro.

Doi suspecţi, în vârstă de 17, respectiv 24 de ani, au fost reţinuţi la scurt timp de la jaf, ei fiind originari din România şi Republica Moldova, scrie Mediafax. Alţi trei suspecţi au fost reţinuţi sâmbătă.

"Este vorba de un grup important, bine structurat şi având o strategie eficientă; este un mod de operare nou", a declarat comisarul principal al Arondismentului 2 din Paris, sectorul unde a avut loc jaful.

×