x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jeff Bezos, fondatorul Amazon, se mută din Seattle la Miami pentru a fi aproape de părinții săi

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, se mută din Seattle la Miami pentru a fi aproape de părinții săi

de Redacția Jurnalul    |    04 Noi 2023   •   14:20
Jeff Bezos, fondatorul Amazon, se mută din Seattle la Miami pentru a fi aproape de părinții săi
Sursa foto: Hepta

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a declarat că se va muta din Seattle în Miami, orașul în care a copilărit, pentru a fi aproape de părinții săi și de operațiunile firmei sale spațiale Blue Origin de la Cape Canaveral, potrivit Reuters.

„Oricât de incitantă este mutarea, este o decizie emoțională pentru mine. Seattle, vei avea întotdeauna o bucată din inima mea”, a declarat miliardarul într-o postare pe Instagram, joi.

Postarea a inclus o înregistrare video cu Bezos în primul birou al Amazon din Seattle, unde a fondat compania de comerț electronic din garajul său în 1994 și a transformat-o într-unul dintre cei mai mari retaileri din lume.

Operațiunile companiei spațiale private Blue Origin se mută din ce în ce mai mult la Cape Canaveral, a adăugat Bezos.

Creșterea rapidă a Amazon a transformat cartierul South Lake Union din Seattle, înlocuind depozitele și parcările cu turnuri de birouri, lucrători din domeniul tehnologiei foarte bine plătiți și restaurante scumpe. Creșterea a contribuit la un boom economic și la creșterea chiriilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jeff bezos amazon miami