x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe #JeSuisÉpuisé este hastag-ul pe care oamenii il folosesc pentru a arata faptul ca sunt epuizati de atacurile teroriste

#JeSuisÉpuisé este hastag-ul pe care oamenii il folosesc pentru a arata faptul ca sunt epuizati de atacurile teroriste

15 Iul 2016   •   17:38
#JeSuisÉpuisé este hastag-ul pe care oamenii il folosesc pentru a arata faptul ca sunt epuizati de atacurile teroriste

Cel putin 84 de persoane au fost ucise si peste 100 sunt in stare critica dupa ce un camion a intrat in multimea de oameni care sarbatoreau Ziua Nationala a Frantei in Nisa, potrivit indy100.independent.co.uk.

Atacul a urmat dupa cele  aproximativ 300 de decese din Bagdad, de acum doua saptamani, cand o bomba a explodat in afara centrului comercial Hadi. A fost, de asemenea, si o urmare a atacurilor diin Paris, de acum opt luni, in care 130 de persoane au fost omorate de oameni inarmati.

Twitter-ul este acum plin de mesaje de solidaritate, distribuite de oameni, asa cum se obisnuieste de cand au aparut atacurile din Europa.

Creatorul declaratiei ”je suis epuise” este Charlie Hebdo, care a marturisit in nenumarate randuri ca se simte epuizat dupa atacul de anul trecut, fiind apoi distribuita de Dominique Farrugia, actor si comediant francez si transformata in cele din urma de alti oameni in hastag-ul #JeSuisEpuise.

 

 

×
Subiecte în articol: #JeSuisÉpuisé Atentat la Nisa