x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jodie Foster şi Michael J. Fox, printre participanţii mitingului de susținere a drepturilor imigranţilor şi respectării libertăţii presei

Jodie Foster şi Michael J. Fox, printre participanţii mitingului de susținere a drepturilor imigranţilor şi respectării libertăţii presei

25 Feb 2017   •   12:25
Jodie Foster şi Michael J. Fox, printre participanţii mitingului de susținere a drepturilor imigranţilor şi respectării libertăţii presei

Vedetele hollywoodiene Jodie Foster şi Michael J. Fox s-au aflat printre participanţii la un miting desfăşurat vineri în Beverly Hills, pentru a-şi demonstra sprijinul faţă de drepturile imigranţilor şi respectarea libertăţii presei, relatează DPA. 

Peste 1.500 de persoane au luat parte la mitingul "United Voices" ("Voci Unite"), organizat de United Talent Agency (UTA). 

Agenţia şi-a anulat petrecerea pe care intenţiona să o ofere cu ocazia decernării premiilor Oscar, în urma anunţului făcut de preşedintele Donald Trump cu privire la interdicţia de călătorie pentru cetăţenii din şapte ţări predominant musulmane. 

Cineastul iranian Ashgar Farhadi, care a declarat ca nu va participa la ceremonia de acordare a Oscarurilor de duminică din cauza interdicţiei de călătorie, s-a adresat participanţilor la miting prin intermediul unei transmisiuni video, relatează Agerpres.

Farhadi a declarat că realizatorii filmului au avut posibilitatea de a folosi camera de filmat pentru a depăşi clişeele şi a găsi un teren comun. 

Pelicula sa "The Salesman" este în competiţia pentru cel mai bun film străin la Oscaruri, aminteşte DPA.

Michael Fox

×
Subiecte în articol: jodie foster michael j fox miting video