x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vizita în România a lui Joe Biden zdrobeşte visul unei adolescente americane. Ce i-a scris aceasta vicepreşedintelui american

Vizita în România a lui Joe Biden zdrobeşte visul unei adolescente americane. Ce i-a scris aceasta vicepreşedintelui american

21 Mai 2014   •   14:41
Vizita în România a lui Joe Biden zdrobeşte visul unei adolescente americane. Ce i-a scris aceasta vicepreşedintelui american

Talia Maselli, o adolescentă de 17 ani din SUA, nu şi-a putut îndeplini visul deoarece vicepreşedintele american Joe Biden se află în prezent la Bucureşti.

Talia se pregătea de balul absolvenţilor, care a avut loc week-end-ul trecut, încă din 2013, când i-a scris vicepreşedintelui american cerându-i să fie escorta ei la petrecere, potrivit courant.com.

"Joe Biden mă face să râd. Este foarte amuzant", spune Talia Maselli.

În 2013, pentru a fi sigură că nu încurcă programul importantului om de stat, aceasta i-a trimis lui Biden o scrisoare scrisă de mână în care îi făcea propunerea.

"Vă invit cu atât de mult timp în avans pentru că sunt sigură că sunt multe fete de 17 ani care v-au trimis invitaţii şi vreau să le-o iau înainte. Nu concep să dansez la bal decât alături de cel mai încântător bărbat din America", i-a scris aceasta politicianului de 71 de ani.

Talia l-a ameninţat în scrisoare pe Biden că în cazul unui refuz, va trebui să-l invite în locul lui pe rivalul acestia, republicanul John Boehner.

"Doar nu vrem să ajungem la asta, nu?", scria Talia.



Adolescenta, care este foarte interesată de politică, spune că a trimis scrisoarea pe jumătate în glumă şi că nu se aştepta ca aceasta să ajungă la vicepreşedinte, cu atât mai puţin ca acesta să-i răspundă.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, înainte de bal, aceasta a primit o scrisoare şi un buchet de flori de la vicepreşedinte.

"Sunt flatat, dar programul nu-mi permite să ajung în Connecticut", i-a spus vicepreşedintele, care se află în prezent în Bucureşti. Sper, totuşi, să primeşti acest buchet de flori şi să te bucuri de balul tău tot atât de mult cât m-am bucurat eu de al meu", i-a scris Biden adolescentei.



Vicepreşedintele a adăugat că o va invita pe Talia Maselli la Casa Albă, imediat ce programul îi va permite.

"Este o nebunie, nu mă aşteptam să primesc un răspuns la şapte luni după ce i-am scris", a spus acesta.

Un purtător de cuvânt al lui Biden a declarat că acesta a fost flatat de invitaţia adolescentei şi că vicepreşedintele a ales personal buchetul de flori care a fost trimis fetei de 17 ani.

Cu Biden pregătindu-se de vizita în Bucureşti, Talia Maselli a ales să nu meargă la bal. 

×
Subiecte în articol: Joe Biden bal absolvire