x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jurnalista ungară care a lovit şi a pus piedică unor migranţi dă în judecată Facebook

Jurnalista ungară care a lovit şi a pus piedică unor migranţi dă în judecată Facebook

21 Oct 2015   •   12:31
Jurnalista ungară care a lovit şi a pus piedică unor migranţi dă în judecată Facebook

Cameramana ungară, care a fost concediată după ce i-a pus piedică unui migrant sirian care avea un copil în braţe, vrea să-şi dea în judecată victima şi reţeaua de socializare Facebook, relatează mirror.co.uk.

Petra Laszlo a stârnit revolta globală a opiniei publice după ce au fost publicate filmările în care se vede cum pune piedică unui bărbat, care avea un copil în braţe, şi a lovit mai mulţi copii cu piciorul în momentul în care migranţii au rupt cordonul format de poliţiştii ungari la graniţa cu Serbia.

Ulterior bărbatul a fost indentificat, el se numeşte Osama Abdul Mohsen, refugiat sirian, de profesie antrenor de fotbal.

Iniţial Laszlo şi-a cerut scuze pentru gestul ei şi a fost concediată de televiziunea unde era angajată.

Într-un interviu pentru publicaţia rusă Izvestia, Laszlo a declarat că intenţionează să-l dea în judecată pe Moshen, pentru că şi-a schimbat declaraţia iar site-ul Facebook vrea să-l dea în judecată pentru că nu a eliminat grupurile create împotriva ei.

Femeia susţine că a fost ameninţată că va fi violată şi ucisă dar şi că a fost pusă o recompensă pe capul ei, în valoare de 20.000 de dolari.

Laszlo susţine că Facebook a jucat un rol major în situaţia ei, determinând oamenii să se întoarcă împotriva ei.

Fosta jurnalistă a declarat că după începerea procesului intenţionează să părăsească Ungaria şi să se mute în Rusia, iar soţul ei doreşte doreşte să-i dovedească nevinovăţia.

Petra Laszlo loveste si pune piedica imigrantilor





×
Subiecte în articol: petra laszlo