x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber, reţinut de poliţie după ce a fost găsit gonind beat într-un Lamborghini

Justin Bieber, reţinut de poliţie după ce a fost găsit gonind beat într-un Lamborghini

23 Ian 2014   •   15:39
Justin Bieber, reţinut de poliţie după ce a fost găsit gonind beat într-un Lamborghini

Cântăreţul Justin Bieber a fost reţinut de poliţia din Miami, azi dimineaţă, după ce a fost găsit beat la volanul unui Lamborghini. Se pare că starul canadian se întrecea cu un prieten aflat la volanul unui Ferrari, pe faleza din Miami.

Acesta va rămâne închis până când un judecător va stabili nivelul cauţiunii.

Bieber a fost tras pe dreapta de poliţia rutieră, după ce agenţii l-au văzut făcând "o liniuţă" cu un prieten. Poliţiştii l-au testat pe cântăreţ cu aparatul etilotest, stabilind că se află în stare de ebrietate.

Potrivit mai multor martori, Bieber şi-a petrecut noaptea trecută într-un club de striptease din Miami, unde a făcut consumaţie în valoare de 75.000 de dolari.

Cântăreţul de 19 ani nu este la prima abatere. Săptămâna trecută, reşedinţa lui Bieber din Los Angeles a fost percheziţionată de poliţie după ce un vecin l-a acuzat pe tânăr că i-a aruncat cu ouă în casă. Poliţiştii au găsit atunci droguri asupra unuia dintre prietenii lui Bieber.

Anul trecut, cântăreţului i s-a cerut să şteargă un desen în stil graffiti pe care l-a făcut într-o cameră de hotel din Australia. Un incident similar avusese loc şi cu o lună în urmă, într-o cameră de hotel din Brazilia.

De asemenea, în 2012 Bieber a fost acuzat de comportament imprudent la volan, însă poliţia a renunţat la acuzaţii. 

×
Subiecte în articol: Justin Bieber bieber beat