x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kate Upton oferă detalii despre agresiunile sexuale la care a fost supusă de co-fondatorul Guess

Kate Upton oferă detalii despre agresiunile sexuale la care a fost supusă de co-fondatorul Guess

08 Feb 2018   •   14:00
Kate Upton oferă detalii despre agresiunile sexuale la care a fost supusă de co-fondatorul Guess

Modelul Kate Upton vorbeşte despre agresiunile sexuale la care a fost supusă de co-fondatorul Guess, Paul Marciano. “Nu îl voi mai lăsa să mă intimideze”, a spus aceasta.

Upton a făcut primele acuzaţii într-o postare făcută pe Twitter pe 31 ianuarie. “Este dezamăgitor că un brand important pentru femei precum @Guess încă îl mai are pe Paul Marciano ca director de creaţie #metoo.”, a scris modelul american.

 

“Această acuzaţie este falsă. Nu am atins-o niciodată pe Kate Upton. Nu am fost niciodată singur cu Kate Upton. Nu m-am comportant niciodată inadecvat faţă de ea”, a spus Marciano într-o declaraţie transmisă către TMZ.

Modelul în vârstă de 25 de ani a oferit, miercuri, un interviu pentru Time, în care a vorbit despre tratamentul abuziv al mogului din lumea fashion, încă de când aceasta avea 18 ani.

În interviul acordat publicaţiei Time, Upton a descris prima sa zi de muncă din iulie 2010, pentru o campanie de lenjerie intimă Guess. “Paul Marciano a spus că îşi doreşte să se întâlnească cu mine”, a spus modelul. “În momentul în care am ajuns cu fotograful Yu Tsai, Paul a venit direct la mine şi a început să mă pipăie pe sâni forţat – jucându-se cu ei, de fapt. După ce l-am împins, a spus: << Mă asiguram că sunt reali >>”.

“În ciuda faptului că făceam tot ce puteam fizic să îi evit atingerile din cadrul întâlnirii, a continuat să mă atingă într-un mod foarte dominant şi agresiv, apucându-mă de şold, de mâini să mă tragă mai aproape, de umeri să mă tragă mai aproape, de gât, de sâni şi să mă miroasă. Apoi i-a spus lui Yu Tsai să ne lase singuri. Am putut să-i trimit un mesaj rapid lui Yu Tsai în care îi ceream să rămână. A rămas, dar asta nu l-a oprit pe Paul. Am fost extrem de mişcată, surprinsă şi speriată”.

Modelul a mai declarat că acesta a încercat să o sărute forţat, iar limbajul pe care îl folosea faţă de ea era foarte “dominant şi posesiv”.

“Paul şi-a folosit puterea pentru a mă face să mă simt fără apărare şi lipsită de putere, dar nu îl voi mai lăsa să mă intimideze. Aceşti bărbaţi cred că sunt de neatins, însă vremurile s-au schimbat”, a mai adăugat Upton.

Într-o declaraţie făcută pentru publicaţia Time, Marciano a negat acuzaţiile care i se aduc. “Nu am fost niciodată singur cu Kate Upton”, a spus acesta. “Nu am atins-o niciodată într-un mod inadecvat. Nu m-as referi niciodată la un model Guess într-o manieră atât de peiorativ”.

“Sprijin în totalitatea mişcarea #metoo. În acelaşi timp, nu voi permite altora să mă defăimeze şi să îmi păteze reputaţia. Am promis Guess şi consiliului său de administraţie sprijinul meu total şi cooperarea într-o anchetă corectă şi imparţială”, a mai spus Marciano.

×