x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe L-am strâns de gât până n-a mai respirat! Declaraţia ŞOCANTĂ a unei fete care şi-a ucis bebeluşul, apoi l-a băgat în cutia de pantofi

L-am strâns de gât până n-a mai respirat! Declaraţia ŞOCANTĂ a unei fete care şi-a ucis bebeluşul, apoi l-a băgat în cutia de pantofi

19 Noi 2012   •   15:15

O fată de 14 ani a povestit cu lux de amănunte cum şi-a născut fiul în baie, apoi l-a omorât, a înfăşurat trupul neînsufleţit în câteva haine murdare, apoi l-a băgat într-o cutie de pantofi. După ce poliţia a descoperit că adolescenta şi-a ucis pruncul imediat după ce l-a născut.

Fata rămăsese însărcinată şi nu a făcut avort. La 14 ani, adolescenta din Florida, SUA, s-a temut să le spună părinţilor ei despre sarcină. A început să poarte haine largi, pentru a nu i se observa burta, iar pe 16 septembrie a adus pe lume un băieţel.

Într-o reconstituire video, folosind o păpuşă în locul bebeluşului, Cassidy le-a arătat anchetatorilor, în detaliu, ce s-a întâmplat în baia din Florida, după ce au apucat-o durerile facerii.

Adolescenta le-a spus poliţiştilor că a mers în baie, a dat drumul la apă şi a muşcat dintr-un prosop cât de tare a putut, pentru a-şi opri urletele de durere.

"L-am luat în braţe. Avea ochii închişi, dar respira, era viu. I-am pus mâna pe gură şi l-am ţinut aşa până când a murit", a povestit tânăra în timpul procesului în care e judecată pentru omor.

După ce şi-a omorât pruncul, l-a înfăşurat în nişte haine murdare şi l-a pus într-o cutie de pantofi. Câteva zile mai târziu, mama lui Cassidy a mers să facă ordine în camera fetei şi a simţit un miros urât care venea dinspre coşul de rufe. Când a căutat să vadă despre ce e vorba, a rămas înlemnită. Înfăşurat în haine murdare şi ude se afla trupul unui bebeluş.

Femeia a anunţat autorităţile, iar fiica ei a fost arestată pentru omor, fiind în prezent judecată pentru crimă cu premeditare.


×