x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Licitaţie "pe nevăzute": A cumparat un container cu 100 de dolari, fără să ştie ce conţine. Ce a găsit înăuntru l-a ŞOCAT (VIDEO)

Licitaţie "pe nevăzute": A cumparat un container cu 100 de dolari, fără să ştie ce conţine. Ce a găsit înăuntru l-a ŞOCAT (VIDEO)

26 Iul 2013   •   09:55
Licitaţie "pe nevăzute": A cumparat un container cu 100 de dolari, fără să ştie ce conţine. Ce a găsit înăuntru l-a ŞOCAT (VIDEO)

Când a cumpărat cu 100 de dolari containerul la o licitaţie "pe nevăzute" spera că va dubla suma sau, cel mult, o va tripla prin vânzarea lucurilor pe care le va găsi înăuntru, scrie Daily Mail.

Scroll pentru video

Însă, din fericire pentru el, a găsit mult mai mult. Bărbatul a avut surpriza vieţii lui în momentul în care a decsoperit că înăuntru se afla legendara maşină a lui James Bond din filmul "The Spy Who Loved Me" (1977): un Lotus Esprit submarin!

Norocosul, care a ales să rămână anonim, a găsit maşina în containerul cumpărat în 1989. Acum, după 24 de ani, bărbatul se pregăteşte să încaseze un profit considerabil.

Autoturismul a fost scos la licitaţie la Londra, iar preţul de vânzare estimat este 1 milion de dolari. Interesant este ca pana la achizitionarea containerului, barbatul nu vazuse niciun film din seria Bond.

×