x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SCANDAL in SPANIA. Magistrat: Toate româncele, c...e

SCANDAL in SPANIA. Magistrat: Toate româncele, c...e

09 Noi 2016   •   13:21
SCANDAL in SPANIA. Magistrat: Toate româncele, c...e

Judecătorul Salvador Alba, investigat de către Tribunalul Superior de Justiţie al Insulelor Canare pentru comiterea mai multor infracţiuni, a dat autorităţilor o înregistrare de 24 de minute, o conversaţie între el şi alţi patru magistraţi care au format a şasea secţie a Tribunalului Provincial din Las Palmas.

Alba şi-a înregistrat colegii pe 23 septembrie în timp ce stăteau de vorbă într-un birou de la etajul cinci al clădirii Tribunalului de Justiţie din Las Palmas, Insulele Canare şi vine în contextul unui scandal între aceşti judecători, după ce o altă înregistrare a fost publicată cu scopul de a-l ataca pe Salvador Alba.

Într-un moment al conversaţiei înregistrată de judecător, un magistrat adoptă un discurs rasist, în care critică aspru mai multe naţionalităţi şi spune că „Toate româncele, c...e”, iar cel mai grav lucru este faptul că această remarcă deplasată nu a stârnit niciun comentariu dezaprobator din partea colegilor.   

Identitatea magistraţilor este imposibil de recunoscut după înregistrarea audio care durează 54 de secunde şi în care sunt prezenţi doi magistraţi şi judecătorul Salvador Alba. Mai jos aveţi reproduse cuvintele acestora, fiind citaţi de cotidianul spaniol El Diario, unde găsiţi transcrierile originale. 

Magistratul 1: Am fost speriat de moarte la liceu, unde am avut colegi ruşi. Intra un rus şi avea o faţă de mafiot...tinerelul.

Magistratul 2: E normal în Rusia. 

Magistratul 1: În Rusia, da, dar şi în afara Rusiei tinerii sunt nişte mafioţi. Şi toţi italienii din sus, toţi, mafioţi, toţi, din Roma până jos.

Salvador Alba: La orele de judo era un român, care a fost campion în România. Fiind judecat penal, l-am văzut pe hol, flancat de Garda Civilă şi încătuşat...(râsete)

Magistratul 1: Şi toate româncele, c...e. Poţi avea încredere într-un albanez şi să îl laşi să aibe grijă de copii tăi? Nu? E acelaşi lucru.

Magistratul 2: Depinde.

Magistratul 1: Un albanez din Kosovo?

Magistratul 2: Dacă îl cunosc şi îmi este amic...

În acest moment, conversaţia xenofobă se încheie şi încep să vorbească de alte subiecte pe teme juridice până când părăsesc incinta.

 

 

Această înregistrare furnizată de judecătorul Alba a cauzat stupoare şi indignare în cadrul sistemului judiciar al Insulelor Canare.

Citeşte şi SUA Alegeri prezidenţiale 2016 - VIDEO - Activiste FEMEN, protest topless în secţia în care Trump trebuie să voteze

Papa Francisc a discutat cu 20 de foste prostituate, dintre care şase românce

COMOARA descoperita in bagajele unei romance. Politia a INTERVENIT

×