x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marea Britanie: Fotografiile cu câini la secţiile de votare pentru alegerile legislative anticipate, virale pe reţelele de socializare

Marea Britanie: Fotografiile cu câini la secţiile de votare pentru alegerile legislative anticipate, virale pe reţelele de socializare

08 Iun 2017   •   22:05
Marea Britanie: Fotografiile cu câini la secţiile de votare pentru alegerile legislative anticipate, virale pe reţelele de socializare

Imaginile cu câini din numeroase rase, precum Ciobănesc German, Labrador Retriever, sau Pudel, fotografiaţi joi de stăpânii lor în preajma secţiilor de votare amenajate pentru alegerile legislative anticipate din Marea Britanie, au devenit virale pe reţelele de socializare, informează AFP şi BBC. 

Circa 8.000 de tweet-uri însoţite de hashtag-ul #dogsatpollingstations au fost trimise numai în primele două ore de la începerea procesului de votare, la ora locală 07:00 (06:00 GMT). Şi acesta a fost numai începutul. 

Printre nenumăratele imagini ce înfăţişează patrupede din toate colţurile ţării fotografiate în dreptul secţiilor de votare se numără şi grupul format din Fionn, Luna şi Roby din Cumbria, Phoebe din Manchester, Otto şi Ava din Hampshire, Max din Tamworth, dar şi Marlowe, un căţel alb cu maro din Canterbury, Kent, în vârstă de doi ani, salvat din România, care a fost surprins într-o imagine în care săgeata care indică direcţia către urne este îndreptată chiar spre el. 

Însă, nu numai fotografiile cu câini de companie s-au bucurat de succes în această zi a alegerilor legislative anticipate, ci şi cele cu cărucioare cu copii, însoţite de hashtag-ul #babiesatpollingstations. 

De asemenea, au devenit virale fotografiile cu ariciul Friday, aşteptând în faţa unei secţii de votare din Hemel Hempstead sau cea cu calul Sunset Skye din Sussex, adus de stăpânul său care s-a prezentat la urne. 

Pe fondul creşterii numărului de imagini cu această ocazie, asociaţia Dogs Trust a făcut un apel la autorităţile locale să amenajeze în preajma secţiilor de votare, în măsura în care acest lucru este posibil, un spaţiu dedicat animalelor de companie, dotat cu boluri cu apă. 

Circa 46,9 milioane de britanici sunt aşteptaţi să se prezinte joi la urne în cele aproape 40.000 de secţii de vot deschise în întreaga ţară, pentru alegerile legislative anticipate.AGERPRES

×