x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marilyn Manson, acuzat de hărțuire și viol de mai multe femei. Casa de discuri a încheiat colaborarea cu el

Marilyn Manson, acuzat de hărțuire și viol de mai multe femei. Casa de discuri a încheiat colaborarea cu el

02 Feb 2021   •   11:30
Marilyn Manson, acuzat de hărțuire și viol de mai multe femei. Casa de discuri a încheiat colaborarea cu el
Sursa foto: Hepta

Marilyn Manson este acuzat de hărțuire și viol de mai multe femei, printre care actrița Evan Rachel Wood. Acesta a respins acuzațiile și a invocat realții consensuale.

„Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consimțite, cu partenere care și-au dat acordul. Indiferent de cum și de ce alții aleg astăzi să denatureze trecutul, acesta este adevărul”, a scris muzicianul pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Marilyn Manson (@marilynmanson)

Marilyn Manson, pe numele real Brian Warner, era suspectat că ar fi fost agresorul denunțat de Evan Rachel Wood în 2018 în timpul unei audieri în Congresul SUA pe tema agresiunilor sexuale. În cadrul adierii, actrița a afirmat că a fost violată de mai multe ori. La acea vreme, actrița nu a dezvăluit identitatea agresorului.

Luni, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Evan Rachel Wood a dezvăluit că Marilyn Manson este agresorul.

„A început să mă seducă pe vremea când eram adolescentă și m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier și manipulată să mă supun. Nu mai vreau să trăiesc cu frica de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos și pentru a lansa un apel companiilor care l-au susținut, înainte să distrugă alte vieți. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai păstra tăcerea.”, a scris actrița.  

Relația actriței cu Marilyn Manson a devenit publică în 2007, când aceasta avea 19 ani, iar Manson 38. Cei doi s-au logodit în 2010, însă la doar câteva luni distanță s-au despărțit.

După mesajul publicat de Wood, cel puțin alte patru femei l-au acuzat pe Mandon de agresiuni sexuale, abuzuri psihologic și diferite forme de violență, constrângere și intimidare. Una dintre femei, care a început o relație cu artistul în 2015, a vorbit despre mai multe violuri.

Casa de discuri Loma Vista Recordings a anunțat că în lumina „acuzațiilor tulburătoare” formulate de Wood și alte femei, „compania va înceta să promoveze albumul actual” al lui Manson și nu va mai colabora cu el la viitoarele proiecte.

×