x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marilyn Monroe a făcut operaţii estetice! Fişele medicale ale vedetei o dovedesc (VIDEO)

Marilyn Monroe a făcut operaţii estetice! Fişele medicale ale vedetei o dovedesc (VIDEO)

12 Noi 2013   •   21:04
Marilyn Monroe a făcut operaţii estetice! Fişele medicale ale vedetei o dovedesc (VIDEO)

Fişe medicale ale actriţei Marilyn Monroe care dovedesc că aceasta a făcut în tinereţe mai multe operaţii estetice s-au vândut cu 25.600 dolari la o licitaţie organizată la sfârşitul săptămânii trecute în California, relatează AFP.

La licitaţia organizată în Beverly Hills de casa de licitaţii Julien's au fost prezentate obiecte personale care au aparţinut unor staruri hollywoodiene şi altor personalităţi, printre care Elisabeth Taylor, Julie Andrews, Greta Garbo şi Lady Diana, scrie Agerpres.

Fişele medicale ale actriţei Marilyn Monroe au stârnit mare interes deoarece conţineau radiografii ale feţei artistei şi rapoarte medicale cu detalii despre operaţiile pe care le-a suferit. S-a aflat astfel că Monroe şi-a modificat bărbia şi extremitatea nasului din 1950, când avea 24 de ani. Fişele menţionează şi o sarcină extrauterină, în 1957, la New York.

Fişele au fost adjudecate pentru 25.600 dolari, suma fiind depăşită de alte obiecte care i-au aparţinut vedetei hollywoodiene, printre care un trofeu Redbook primit în 1952 (62.500 dolari) şi o serie de fotografii realizate în timpul războiului din Coreea (50.000 dolari).

La licitaţie s-au mai vândut o rochie a creatoarei Catherine Walker, care i-a aparţinut prinţesei Diana — 75.000 dolari, o valiză a Gretei Garbo — 12.500 dolari, rochia de mireasă purtată de Julie Andrews în filmul 'Sunetul muzicii' — 22.500 dolari — şi un pardesiu de piele de căprioară al actriţei Elisabeth Taylor — 25.000 dolari.

×
Subiecte în articol: Marlyn Monroe