x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mărturisire a răpitorului unei fetițe de patru ani

Mărturisire a răpitorului unei fetițe de patru ani

24 Ian 2022   •   11:40
Mărturisire a răpitorului unei fetițe de patru ani

Presupusul răpitor al fetiței de patru ani dispărută dintr-un camping din Australia și găsită după 18 zile a pledat vinovat.

Cleo Smith, în vârstă de patru ani, a dispărut din cortul familiei în luna octombrie a anului trecut, în timp ce se afla într-o excursie în Australia de Vest. Forțe impresionante au căutat-o atunci, iar după 18 zile poliția a găsit-o în casa unui străin din Carnarvon, orașul ei natal.

Luni, bărbatul în casa căruia a fost găsită fetița, Terence Darrell Kelly, în vârstă de 36 de ani, a pledat „vinovat” în fața magistraților și își așteaptă sentința.

Presa australiană, citată de BBC, susține că pledoaria lui Kelly este o surpriză, pentru că mulți se așteptau să fie un proces de lungă durată.

El se află într-o închisoare din Perth din 5 noiembrie - la două zile după ce poliția a pătruns în locuința sa.

Familia fetiței se afla într-un camping din Quobba Blowholes. Cleo dormea pe o saltea lângă pătuțul surorii sale mai mici. Când mama ei, care dormea în a doua încăpere a cortului, s-a trezit dimineața, Cleo dispăruse, iar ușa cortului era deschisă. În cele din urmă au apărut informații despre o mașină care apoi au condus forțele de ordine la locuința lui Kelly.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: răpitor