x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mărturisire emoţionantă a prinţului Harry

Mărturisire emoţionantă a prinţului Harry

11 Mai 2015   •   13:24
Mărturisire emoţionantă a prinţului Harry

Prinţul Harry a acordat, zilele trecute, un interviu pentru Sky News, în timpul căruia a făcut mai multe confesiuni.

 
Harry a spus că familia fratelui său îl face să îşi dorească şi el o soţie şi copii.
 
În vârstă de 30 de, Harry, a avut mai multe relaţii serioase inclusiv cu Cressida Bonas şi Chelsy Dacy, dar amândouă legăturile s-au terminat.
 
Aflat într-un turneu prin mai multe ţări, prinţul a declarat că îşi doreşte să aibă alături pe cineva cu care să împartă presiunea îndatoririlor oficiale.
 
Harry, care se pregăteşte să părăsească armata în luna iunie, a mărturisit că şi el şi fratele său îşi doresc job-uri cu oameni "normali" ca să îi ajute să-şi păstreze echilibrul.
 
În timpul interviului prinţul a mărturisit că: "Vine o vreme când te gândeşti că trebuie să te aşezi la casa ta, dar pentru mine acum nu este momentul, când va fi să fie, va fi" după care a mai adăugat: "Evident că îmi doresc să am copii chiar în acest moment dar pentru asta fiecare trebuie să treacă printr-un proces care cere timp. Turnee ca cel pe care îl întreprind acum sunt deosebit de plăcute şi sper că o să fac faţă singur dar ar fi tare bine dacă aş avea alături de mine pe cineva cu care să împart presiunea. Va veni şi vremea aceea, când va fi să fie.

×