x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Masacrul din Las Vegas: 58 de morţi şi 515 răniţi, potrivit unui nou bilanţ difuzat de poliţie

Masacrul din Las Vegas: 58 de morţi şi 515 răniţi, potrivit unui nou bilanţ difuzat de poliţie

02 Oct 2017   •   20:50
Masacrul din Las Vegas: 58 de morţi şi 515 răniţi, potrivit unui nou bilanţ difuzat de poliţie

Bilanţul atacului de duminică seara din Las Vegas a ajuns la 58 de morţi şi 515 răniţi, a anunţat luni şeriful oraşului, Joseph Lombardo, relatează AFP şi DPA. 

''Cu cât trece timpul, cu atât numărul creşte'', a declarat Lombardo în faţa presei, înainte ca un agent al FBI să explice că nu se cunoaşte în acest moment vreo legătură între autorul atacului, Stephen Paddock, şi o organizaţie teroristă, la scut timp după ce gruparea Stat Islamic a revendicat atacul. 

Poliţiştii au găsit peste zece puşti în camera sa de hotel, la etajul al 32-lea, de unde a deschis focul asupra unei mulţimi prezente la un concert de muzică country. 

Focurile de armă au fost trase duminică începând cu ora locală 22:08 (luni, ora 05:08 GMT), aproape de finalul evoluţiei cântăreţului Jason Aldean, la încheierea unui festival de muzică country, ce a durat o săptămână. 

Imaginile video arată cum persoane aflate la concert stăteau chircite la pământ în timp ce se auzeau focuri de armă automată. Ploaia de gloanţe a durat în jur de 15 minute, potrivit martorilor.AGERPRES

×