x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Măsuri antiepidemice în Belgia. Revin măștile în interior

Măsuri antiepidemice în Belgia. Revin măștile în interior

15 Noi 2021   •   19:21
Măsuri antiepidemice în Belgia. Revin măștile în interior
Sursa foto: Lucian Alecu

Belgia se pregătește să înăsprească lupta împotriva numărului tot mai mare de infecții cu noi recomandări adresate guvernului: restabilirea obligativității purtării măștilor în interior de la vârsta de 9 ani și revenirea la telemuncă.

Belgia se pregătește să înăsprească lupta împotriva numărului tot mai mare de infecții, cu noi recomandări adresate guvernului de către Comitetul tehnic și științific: restabilirea obligativității purtării măștilor în interior de la vârsta de 9 ani, revenirea la telemuncă, acolo unde este posibil, și închiderea discotecilor și a activităților sportive în interior pentru cel puțin trei săptămâni, scrie ANSA.

Guvernul a anunțat că ședința comitetului de consultare, programată pentru 19 noiembrie, a fost devansată pentru 17 noiembrie.

Potrivit datelor publicate de Institutul pentru sănătate publică Sciensano din Belgia, între 3 și 9 noiembrie, țara a înregistrat o creștere de 39% a numărului de cazuri și de 21% a numărului de internări în spitale față de cele șapte zile precedente.

(sursa: Mediafax)

×