x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Meciuri Rusia-SUA pe loviturile in SIRIA

Meciuri Rusia-SUA pe loviturile in SIRIA

de Dan Constantin    |    06 Noi 2015   •   13:07
 Meciuri Rusia-SUA pe loviturile in SIRIA
Asistentul Secretarului de Stat pentru Orientul Mijlociu, Anne Patterson a declarat ca loviturile Rusiei in Siria sunt focalizate in proportie de 90 la suta impotriva pozitiilor opozitiei moderate, pe cand tintele Statelor Unite sunt pozitiile ISIL.
 
 La randul ei, asistentul Secretarului de Stat Victoria Nuland a exprimat temerea, intr-o audiere in Senatul american ca armament sofisticat al Rusiei si Iranului sa intre in posesia Hezbollah.
 
la conferinta de presa de la Departamentul de Stat din 5 noiembrie ziaristii au intrebat cum pot fi date procente cu asemenea precizie in conditiile in care fluxul de luptatori intre rebelii moderati si ISIL este apreciat ca fluid.
 
Purtatorul de cuvant al Ministerului rus al Apararii, citat de agentia de presa siriana SANA ,  declarat ca au fost transmise Statelor Unite hartile cu loviturile militatre ruse in Siria dar pozitiile ISIL sunt tinute secrete de SUA.
 
Starfor anunta, citand agentia Sputnik, ca reprezentantii ai Armatei Siriene Libere se vor intalni cu oficiali rusi ai ministerului de Externe si ai Apararii in Abu Dhabi.

×
Subiecte în articol: isis siria Rusia sua raiduri aeriene ruse