x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michael Jackson, înregistrare cutremurătoare: Eu nu am avut copilărie. Nu mai am destulă speranţă (VIDEO)

Michael Jackson, înregistrare cutremurătoare: Eu nu am avut copilărie. Nu mai am destulă speranţă (VIDEO)

06 Oct 2011   •   08:36
Michael Jackson, înregistrare cutremurătoare: Eu nu am avut copilărie. Nu mai am destulă speranţă (VIDEO)

O inregistrare audio socanta, cu Michael Jackson vorbind incoerent si pronuntand cuvintele cu dificultate, a fost prezentata ca proba in procesul medicului Conrad Murray. Artistul pare a fi drogat sau sub influenta unor medicamente puternice. Inregistrarea dureaza aproximativ 4 minute, insa o parte din ea este de neinteles.

"Elvis n-a facut asta, Beatles n-a facut asta. Trebuie sa fim fenomenali. Cand oamenii pleaca de la concert, vreau ca ei sa spuna: N-am vazut in viata mea asa ceva! E cel mai mare showman din lume! E uluitor! Voi lua acei bani, un million de copii, spitalul copiilor, cel mai mare din lume. Va avea un cinematograf si o camera de jocuri. In spitale nu exista camere pentru jocuri, cinematograf. Copiii sunt deprimati, sunt bolnavi pentru ca sunt deprimati. Mintea ii deprima. Eu tin la ei, la ingeri. Dumnezeu vrea ca eu sa fac asta. Dumnezeu vrea ca eu sa fac asta. O voi face, Conrad", spunea Michael Jackson in convorbirea avuta cu medicul Murray.

In timp ce doctorul ii raspundea artistului folosind onomatopee precum "Mmnh-mmmh", Michael continua sa vorbeasca.

"Nu am destula speranta, nu mai am speranta. Asta e generatia viitoare, care va salva planeta, incepand cu... vom vorbi despre asta. SUA. Europa. Praga, copiii mei. Ei nu au mama. Voi face asta pentru ei. Lumea ma va tine minte pentru asta, nu pentru concertele mele. Concertele mele ii vor ajuta pe copii. Ii iubesc. Ii iubesc pentru ca eu nu am avut copilarie", spune Michael.

Au urmat 13 secunde de liniste, dupa care doctorul Murray l-a intrebat pe Michael Jackson daca "e OK". "Sunt adormit", a incheiat artistul convorbirea.

Conrad Murray este acuzat ca i-ar fi administrat artistului o supradoza de medicamente care l-a ucis - si e judecat acum pentru omor din culpa.

×