x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu: Atentatul de la Ankara, un atac mârşav, terorist

Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu: Atentatul de la Ankara, un atac mârşav, terorist

17 Feb 2016   •   21:24
Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu: Atentatul de la Ankara, un atac mârşav, terorist

Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, a numit atentatul de miercuri, de la Ankara, un atac "mârşav, terorist", care demonstrează o dată în plus cât de importantă este intensificarea eforturilor comunităţii internaţionale pentru eliminarea acestui flagel al începutului de secol.

"Cel mai important este în primul rând să îmi exprim regretul pentru faptul că din nou un atac mârşav, terorist, se soldează cu atâtea victime. Un act care trebuie condamnat cu toată puterea şi care demonstrează o dată în plus cât e de important ca eforturile comunităţile internaţionale, ale noastre ale tuturor să se intensifice, astfel încât acest flagel al începutului de secol să poată fi eliminat, pe cât posibil", a declarat el, miercuri seara, la Realitatea TV.

Bilanţul atentatului cu maşină-capcană care a vizat miercuri vehicule militare în centrul capitalei turce a ajuns la cel puţin 18 morţi şi 45 de răniţi, a anunţat biroul guvernatorului Ankarei, Mehmet Ali Kiliçlar, transmite AFP.

Sursa: Agerpres

×