x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Misterul ADN-ului - Fratele unuia dintre arestaţi ar putea fi implicat în violul de la Roma

Misterul ADN-ului - Fratele unuia dintre arestaţi ar putea fi implicat în violul de la Roma

de Carmen Plesa    |    03 Mar 2009   •   00:00

O rudă de-a lui Isztoika Loyos ar fi putut participa la violul din parcul Caffarella – aceasta este una dintre supoziţiile legate de faptul că primele teste ADN arată că profilul genetic a lui Isztoika se potriveşte parţial cu cel din probele prelevate, iar cel a lui Racz – deloc.



Un frate sau un verişor a lui Isztoika Loyos, unul dintre cei doi români arestaţi ar putea fi implicat în cazul violului de acum două săptămâni din parcul Caffarella, din Roma, susţine presa italiană.

Aceasta ar putea fi explicaţia faptului că testele ADN au arătat că profilul genetic a lui Isztoika se potriveşte parţial cu probele prelevate de pe victimă.

Presa italiană a anunţat ieri că testele ADN se vor repeta, în cazul celor doi români acuzaţi de viol - Karol Racz (36 de ani) şi Alexandru Loyos Isztoika (19 ani) – pentru că primele rezultate au arătat că profilul genetic a lui Racz nu se regăseşte deloc în cel din probele prelevate, iar cel al lui Isztoika are doar "anumite analogii”.

O altă probă care pune sub semnul întrebării vina celor doi este faptul că telefoanelor lor mobile au fost localizate în alte zone ale Romei la ora producerii violului.

Luni, după ce vor ieşi rezultatele la noul test ADN, se va discuta posibilitatea ca cei doi să fie eliberaţi din penitenciar.

×
Subiecte în articol: diaspora