x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Mminune" in SUA - Regasit dupa 4 ani

"Mminune" in SUA - Regasit dupa 4 ani

15 Ian 2007   •   00:00
"Mminune" in SUA - Regasit dupa 4 ani

Gasirea unui copil disparut in urma cu patru ani tine prima pagina a ziarelor si prim-planul stirilor si dezbaterilor televizate din SUA. "Un miracol" este termenul folosit cel mai des pentru a descrie aparitia lui Shawn Hornbeck, in varsta de 15 ani, dupa patru ani de sechestrare in apartamentul unui patron de pizzerie.

Shawn fusese vazut ultima data in apropiere de casa parinteasca din Richwoods, statul Missouri. Timp de patru ani parintii nu au incetat sa spera ca baiatul lor este in viata si ca ii vor da de urma, cu toate ca autoritatile, inclusiv FBI, ii sfatuiau sa faca pace cu gandul ca nu-si vor mai revedea copilul.

LA PACHET. Minunea in care parintii sperau s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand politistii din Missouri au dat de urma altui baiat, dat disparut cu cateva zile inainte. In acelasi apartament in care era sechestrat pustiul de 13 ani, oamenii legii l-au gast si pe Shawn.

Rapitorul este un barbat de 41 de ani, patron al unei pizzerii. Conform primelor cercetari, acesta nu i-a abuzat fizic pe baieti, dar i-a amenintat ca orice incercare de a evada va fi pedepsita cu moartea.

×
Subiecte în articol: externe