x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Moartă, pentru că nu a ştiut să cheme Salvarea

Moartă, pentru că nu a ştiut să cheme Salvarea

de Sînziana Stancu    |    25 Sep 2008   •   00:00

Soţul unei românce de 25 de ani, din Marea Britanie, nu a reuşit să o salveze de la moarte, pentru că nu ştia numărul de urgenţă, informează un site britanic.



Soţul unei românce de 25 de ani, din Marea Britanie, nu a reuşit să o salveze de la moarte, pentru că nu ştia numărul de urgenţă, informează un site britanic.

Angajata unui hotel din Tottenham, Florica Puiu, a murit la spital, unde a ajuns prea târziu, pentru că soţul ei nu a ştiut care este numărul de urgenţă, pentru a chema o ambulanţă. Tragedia s-a petrecut în luna mai. Tânăra, care tocmai venise în Marea Britanie să lucreze în această ţară, leşinase în timp ce era acasă. După încercări succesive, dar eşuate, de a forma numărul de telefon pentru situaţiile de urgenţă, soţul ei a urcat-o în maşină şi s-a luptat cu traficul, aglomerat din cauza unui meci de fotbal pe stadionul din Tottenham, pentru a o duce la cel mai apropiat spital. Din nefericire, medicii nu au reuşit să o resusciteze, a relatat ieri detectivul însărcinat cu anchetarea cazului în faţa judecătorilor britanici.

CEARTĂ PENTRU BANI.
În ziua în care a murit, Florica se certase acasă cu soţul ei, din cauza banilor. Venise acasă de la serviciu şi, după cearta avută cu soţul ei, s-a retras în camera de baie, unde a leşinat. Martorii oculari au declarat că femeia stătea întinsă pe pardoseală, cu convulsii şi buzele învineţite. Soţul ei a povestit că Florica îi spunea într-una “Mor, mor!”...

Iniţial, anchetatorii au considerat moartea femeii ca fiind suspectă, învinuirile vizându-l pe soţul ei, apoi au reconsiderat cazul, motivând că familia era proaspăt venită în ţară şi nu se familiarizase cu toate relaţiile despre serviciile publice. Justiţia britanică a decis însă că moartea s-a produs “din cauze naturale, chiar dacă acestea nu au putut fi identificate”.

×
Subiecte în articol: externe soţul