x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mobilă, tablouri şi îmbrăcăminte, aduse la noua locuinţă a lui Dominique Strauss-Kahn.

Mobilă, tablouri şi îmbrăcăminte, aduse la noua locuinţă a lui Dominique Strauss-Kahn.

de Marina Constantinoiu    |    02 Iun 2011   •   11:45

Un camion a adus miercuri dimineata mobila, tablouri si haine la adresa din New York unde fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, este consemnat la domiciliu, relateaza AFP.

Vehiculul societatii "JK Moving and Storage" este inmatriculat in Virginia, o regiune situata in apropiere de Washington DC, unde familia Strauss-Kahn locuia inainte de arestarea fostului director al Fondului Monetar International.

Angajatii companiei au adus o canapea, fotolii, un covor mare, doua tablouri,unul mare, de circa 1,80 metri pe 1,20 metri si altul mai mic, si circa 30 de cutii care contineau cel mai probabil articole vestimentare. Una dintre cutii purta incriptia “Apple computer', scrisa cu carioca de catre cei de la compania de transport de mobilier. In total, 50 de cutii au fost duse la adresa de la numarul 153, de pe Franklin Street, in inima cartierului TriBeCa, unde Strauss-Kahn, acuzat de delicte sexuale de catre o angajata a unui hotel din New York, este consemnat la domiciliu de o saptamana.

De la sosirea sa, fostul ministru francez a iesit de doua ori, insotit de sotia sa, Anne Sinclair, si sub escorta, prima data vinerea trecuta, iar a doua oara marti, pentru a merge la biroul avocatului sau Benjamin Brafman. El a primit de asemenea cateva vizite, in special cea a fratelui sau si a uneia dintre fiicele sale, Camille.

Dominique Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, urmeaza sa compara luni in fata unui trbunal din Manhattan. El trebuie sa anunte daca pledeaza vinovat - caz in care nu va exista un proces, ci va negocia cu judecatorul un anumit numar de ani de inchisoare - sau nevinovat. In cel de-al doilea caz, cel mai probabil potrivit expertilor, un proces ar urma sa se desfasoare lunile urmatoare. Strauss-Kahn neaga toate acuzatiile de agresiune sexuala si de tentativa de viol, formulate impotriva sa pe baza depozitiei unei cameriste de la hotelul Sofitel, originara din Guineea, in varsta de 32 de ani.

×
Subiecte în articol: FMI scandal sexual dominique strauss-kahn