x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MTV: Data înmormântării lui Michael Jackson nu este sigură

MTV: Data înmormântării lui Michael Jackson nu este sigură

de Mihaela Matachita    |    21 Aug 2009   •   00:00

Joe Jackson a declarat că data înmormântării marelui cântăreţ american Michael Jackson este încă nesigură, familia având nevoie de mai mult timp ca să pregătească ceremonia, a relatat vineri postul muzical MTV pe site-ul său.



Cu câteva zile în urmă, un purtător de cuvânt al familiei Jackson confirmase că megastarul va fi înmormântat pe 29 august, ziua în care "regele muzicii pop" ar fi împlinit vârsta de 51 de ani. Dar acum se pare că familia are nevoie de mai mult timp pentru pregătiri şi va fi nevoită să amâne ceremonia. Relatările iniţiale sugerau că noua dată ar putea fi 31 august, dar Joe Jackson a declarat pentru E!News că încă nu ştie când va avea loc evenimentul. Este sigur însă că ceremonia va avea loc la Forest Lawn Memorial Park din Glendale, statul California.

Înmormântarea lui "Jacko" nu va reprezenta totuşi finalul omagiilor aduse legendarului cântăreţ, decedat la 25 iunie în urma unui atac cardiac. Joi au fost puse în vânzare biletele pentru concertul din Viena produs de Jermaine Jackson, care va avea loc la 26 septembrie.

Pe 28 octombrie, în loc de 30 octombrie, va ajunge în cinematografe filmul documentar "This Is It" în regia lui Kenny Ortega, cu înregistrări de la repetiţiile lui Michael Jackson pentru spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc la O2 Arena din Londra, biletele urmând să fie puse în vânzare la 27 septembrie. Informaţia a fost relatată şi de site-ul american TMZ.

×
Subiecte în articol: externe