x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NASA publică imagini cu un OZN! (FOTO)

NASA publică imagini cu un OZN! (FOTO)

de Cristi Severin    |    13 Mai 2013   •   00:34
NASA publică imagini cu un OZN! (FOTO)

În cea mai pură și neaosă română, simplă, din popor, luăm la cunoștință din mai multe site-uri de așa-zisă informare că așa cum Iisus s-a născut în iesle, o altă veste mare, așteptată de întreaga omenire a apărut pe UFO Sightings Daily, un blog obscur: extratereștrii există și însăși NASA le-a tras în poză zburătoarea, la modul HD, publicând apoi imaginile pe propria pagină de web!

Se înțelege că ochii n-au răbdare până amărâtul ăla de deget, emotiv și tremurător, apucă să apese butonul mouse-ului, să vezi momentul epocal în care ditamai NASA, cu plicticoșii săi oameni de știință, demonstrează, ajutată de vigilenții vânători de OZN-uri, existența extratereștrilor!

Numai că, înainte de a fi pregătiți de întâlnirea de gradul III cu extratereștri îți trebuie ceva antrenament în întâlnirea cu presa online din România, pentru că… NASA n-are nicio legătură cu faptele descrise în comentariile unora care văd OZN-uri până și în cafeaua de dimineață, în afara faptului că imaginile cu pricina se găsesc pe serverele sale.  

Cu ceva mai mult respect față de cei care citesc informație online, titlul care ar fi trebuit să însoțească această știre ar fi trebuit să sune cam așa: "OZN, identificat de vânătorii de extratereștri în imagini publicate de NASA"...  Dar, până atunci, ne vom mai aduna de multe ori pentru a mai citi cum NASA admite oficial existența extratereștrilor, în articole preluate pe nemestecate de toate site-urile de informație copy/paste din România!



×