x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Neinteresant

Neinteresant

14 Oct 2006   •   00:00
1 Bulgaria si Franta doresc stabilirea unei "cooperari strategice" in privinta problemelor europene si bilaterale, a declarat vineri premierul socialist de la Sofia, Serghei Stanisev, la incheierea unei intrevederi cu presedintele Jacques Chirac. (AFP)
Nu ne intereseaza, nu pentru ca ii implica pe vecinii de la sud de Dunare, ci pentru ca ne-ar fi foare greu sa dibuim informatia dintr-un enunt atat de plicticos. Plus ca de unde pana unde mai are Sofia loc de colaborare strategica cu altcineva decat cu SUA?

2 Presedintele american, George W. Bush, nu pierde nici o ocazie de a critica modul in care sunt imbracati jurnalistii acreditati la Casa Alba, chiar daca in timpul conferintelor de presa sunt prezentate probleme importante la nivel global. (Los Angeles Times)
Daca nici macar pe Bush nu-l mai intereseaza ambitiile nucleare ale Coreii de Nord, razboiul din Irak si campania din Afganistan, de ce ne-ar mai interesa pe noi orice se intampla la conferintele sale de presa? Chiar si cand e vorba depre moda?

×
Subiecte în articol: externe