x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Neinteresant

Neinteresant

20 Sep 2006   •   00:00

1 Masurile tehnice de combatere a coruptiei in randul Politiei Rutiere bulgare ar fi insuficiente fara implementarea unor reforme generale, crede ministrul de Interne de la Sofia. (Mediafax) Iata inca o stire in care vecinii de la sud vorbesc mult si sofisticat despre coruptie si isi cauta scuze.

2 Ministrul britanic de Interne, John Reid, a spus ca nu are ambitia de a fi viitorul premier. (AFP) Asa cum notam si saptamana trecuta, stim deja clar cine l-a lucrat pe Blair si cine ii vrea postul. Si nu e vorba de Reid. Sansele lui sunt egale cu ale lui Beckham.

3 Israelul cere impunerea de sanctiuni impotriva Iranului. (AFP) Cele doua tari si-ar sari una la gatul alteia in secunda a doua. Cata vreme le mai tine cineva in frau, nu pot decat sa-si lanseze "indirecte" de genul asta.

4 Trimiterea a 1.000 de militari polonezi in Afganistan e criticata intens de partidul populist Samoobrona, membru al coalitiei la putere in Polonia. (AFP) Liderul Samoobrona e un fost boxer caruia ii place sa se imbrace in piele. Nu-i de mirare ca sare ca ars si protesteaza ori de cate ori are ocazia.

×
Subiecte în articol: externe