x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nouă dramă în SUA. Un băieţel de 3 ani şi-a împuşcat fratele în vârstă de 6 ani

Nouă dramă în SUA. Un băieţel de 3 ani şi-a împuşcat fratele în vârstă de 6 ani

19 Oct 2015   •   20:35
Nouă dramă în SUA. Un băieţel de 3 ani şi-a împuşcat fratele în vârstă de 6 ani

Un băiat de 6 ani din oraşul american Chicago, statul Illinois, a fost împuşcat mortal de fratele lui în vârstă de doar 3 ani, în timp ce se jucau, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

Tatăl copiilor a fost arestat şi inculpat pentru neglijenţă cauzatoare de moarte.

Bărbatul ţinea arma încărcată pe frigiderul din bucătărie, astfel încât copiii puteau avea acces la ea, a precizat poliţia.

În SUA au loc zilnic accidente cu arme de foc în care sunt implicaţi copii. O treime dintre copiii americani trăiesc într-o locuinţă unde există cel puţin o armă, iar două milioane dintre ei chiar în apropierea unei arme nesecurizate, afirmă organizaţia Everytown for Gun Safety.

În urmă cu o săptămână, în statul Carolina de Sud o fetiţă de doi ani s-a rănit după ce a tras accidental cu un pistol, în timp ce se afla în automobilul condus de bunica sa. Copilul, care era aşezat pe bancheta din spate, găsise pistolul în buzunarul din spatele scaunului şoferului.

O tragedie s-a petrecut la începutul lunii octombrie şi în Tennessee, unde o fetiţă de 8 ani a fost împuşcată mortal de vecinul său în vârstă de 11 ani, după o ceartă între copii. AGERPRES

×