x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noua suspectă în dispariţia micuţei Maddie seamănă cu Victoria Beckham

Noua suspectă în dispariţia micuţei Maddie seamănă cu Victoria Beckham

de Mihaela Matachita    |    08 Aug 2009   •   00:00

Un britanic care se afla în Barcelona anul trecut, când micuţa Madeleine McCann a dispărut din Praia da Luz, le-a spus detectivilor că, la trei zile după dispariţie, o femeie care semăna cu Victoria Beckham l-a abordat în port şi l-a întrebat dacă i-a adus-o pe noua ei fiică, au relatat The Sun şi Le Figaro vineri.



Britanicul a aprecizat că femeia, care vorbea cu accent australian, l-a întrebat: "Aţi venit să-mi aduceţi noua fiică? O aveţi pe fiica mea?". Bărbatul a rămas blocat, astfel că femeia a insistat: "O aveţi? Aveţi copilul?". Imediat ce şi-a dat seama că a confundat persoana, femeia a plecat în grabă.

Tot timpul, anchetatorii au fost de părere că Maddie ar fi fost răpită şi scoasă din Portugalia pe mare, iahturile şi feriboturile din Portugalia ajungând şi în portul din Barcelona.

Detectivii particulari care se ocupă de caz au anunţat joi că au o nouă pistă şi caută o suspectă ce seamănă cu Victoria Beckham şi care are accent australian sau neozeelandez. Un portret-robot al femeii va fi realizat de David Edgar, poliţist pensionat care conduce ancheta privată referitoare la dispariţia, în mai 2007, a copilului care pe atunci avea aproape patru ani. Potrivit Sky News, noile informaţii ar indica faptul că Maddie se află departe de staţiunea portugheză Praia da Luz.

Suspectul anterior, Raymond Hewlett, un fost pedofil, condamnat, bolnav de cancer în stadiu terminal şi internat într-un spital din Germania, a negat orice implicare.  

Madeleine McCann a dispărut din apartamentul de vacanţă al părinţilor ei din staţiunea Praia da Luz, din Algarve. Poliţia portugheză i-a considerat, o vreme, pe soţii McCann, care nu erau acasă în momentul dispariţiei, principalii suspecţi. Poliţia a închis cazul acum câteva luni, dar fetiţa mai este căutată de detectivii particulari angajaţi de familia sa.

×
Subiecte în articol: externe