x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noul cont de Instagram al prinţului Harry şi al soţiei sale Meghan a strâns în timp record un milion de urmăritori

Noul cont de Instagram al prinţului Harry şi al soţiei sale Meghan a strâns în timp record un milion de urmăritori

04 Apr 2019   •   13:24
Noul cont de Instagram al prinţului Harry şi al soţiei sale Meghan a strâns în timp record un milion de urmăritori

Noul cont de Instagram al prinţului Harry şi al soţiei sale Meghan a strâns în timp record un milion de urmăritori, a anunţat miercuri Guinness Book, relatează joi AFP.

Lansat marţi, contul ducelui şi ducesei de Sussex, denumit "sussexroyal", a trecut acest prag simbolic în 5 ore şi 45 de minute.

Recordul anterior este deţinut de cântăreaţa sud-coreeană de K-pop Kang Daniel, care a avut nevoie de 11 ore şi 36 de minute pentru a strânge un milion de followers, depăşind cu doar câteva minute recordul deţinut de Papa Francisc (12 ore), potrivit Guinness World Records.

Miercuri, contul lui Meghan şi Harry avea 2,7 milioane de abonaţi, între care mai multe conturi ale familiei regale, dar şi cel al echipei engleze de rugby şi asociaţii, inclusiv "Smart Work", care ajută femeile fără loc de muncă.

"Bine aţi venit pe contul nostru oficial de Instagram, dorim să vă împărtăşim munca care ne motivează, cauzele pe care le susţinem, anunţurile importante", scriu Meghan şi Harry în prima, şi singura până în acest moment, postare însoţită de un serie de fotografii ale cuplului.

Aceasta marchează întoarcerea pe reţelele sociale a lui Meghan, care, cu mult înainte de căsătoria cu Harry, în mai 2018, şi-a închis blog-ul "The Tig"şi contul de Instagram.

Deschiderea acestui cont survine cu doar câteva săptămâni înainte de naşterea primului copil al prinţului Harry şi al fostei actriţe americane.AGERPRES

×