x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire INCREDIBILĂ: Ce a găsit un rabin în sertarul unui birou cumpărat de pe Internet. "Am rămas ŞOCAT!" (VIDEO)

Descoperire INCREDIBILĂ: Ce a găsit un rabin în sertarul unui birou cumpărat de pe Internet. "Am rămas ŞOCAT!" (VIDEO)

13 Noi 2013   •   09:50
Descoperire INCREDIBILĂ: Ce a găsit un rabin în sertarul unui birou cumpărat de pe Internet. "Am rămas ŞOCAT!" (VIDEO)

Rabinul Noah Muroff, din New Haven, Connecticut, SUA, a avut parte de o surpriză de proporţii, după ce a cumpărat un birou de pe site-ul Craigslist, în luna septembrie. După ce i-a fost adus acasă, bărbatul a găsit într-unul dintre dintre sertare nu mai puţin de 98.000 de dolari, scrie CNN. Rabinul, care este profesor la un liceu privat din New Haven, a returnat banii fostei proprietare.

Scroll pentru video

Biroul era cu câţiva milimetri mai mare şi nu încăpea pe uşă. Drept urmare, rabinul împreună cu soţia lui au decis să scoată blatul ca să-l poată duce în cameră. Atunci, bărbatul a observat ceva neobişnuit.

“În spatele sertarelor era o punga de plastic. Prin ea se vedea ceva ce parea sa fie niste bani. Am deschis-o si impreuna cu sotia mea am numarat 98.000 de dolari. Nu-mi venea sa cred ce-mi vad ochii. Eu si sotia ne-am uitat unul la celalalt si am spus amandoi imediat ca nu putem pastra banii”, a povesteşte Noah Muroff.

Rabinul a sunat-o imediat pe fosta proprietară şi i-a spus ce a găsit. Femeia a ramas fara cuvinte, spunand doar: “Oh, Dumnezeule!”…

Patty stia ca pusese banii in birou, dar nu i-a mai gasit pentru ca acestia cazusera dupa sertar. A presupus ca banii erau in alta parte din casa si a scos la vanzare biroul, pentru ca nu mai avea nevoie de el. Nu i-a trecut prin cap ca banii erau inca in interior.

Rabinul, tatal a patru copii, si-a luat cu el toata familia cand a inapoiat banii, crezand ca este o ocazie buna sa le dea o lectie copiilor despre adevar si onestitate. Cand s-au intalnit cu Patty, aceasta le-a dat inapoi cei 150 de dolari, atat cat i-au dat pe birou si a insistat sa primeasca o recompensa in bani.

“Nu va pot multumi destul pentru cinstea si integritatea voastra. Nu cred ca sunt prea multe persoane in lumea asta care sa faca ceea ce ati facut voi. Va voi fi recunoscatoare mereu”, a spus femeia.

×